Τηλεθέαση: Σάρωσαν Μουτσινάς και My Style Rocks -Ως και 56,2% στο γυναικείο κοινό

Σημαντικές ανακατατάξεις έκρυβε ο πίνακας τηλεθέασης για το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών.

katerina-stikoudi-my-style-rocks_0

Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρίσκεται συνεχώς ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης από τις 15.00 και έπειτα στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, εχτές το «Καλό Μεσημεράκι» εκτόξευσε την τηλεθέασή του στο 31,7%, στο δυναμικό κοινό 18-54, ποσοστό που μεταφράζεται σε 1.522.952 τηλεθεατές να παρακολουθούν την εκπομπή, έστω για 1’ λεπτό. Στα επιμέρους γυναικεία κοινά, η εκπομπή άγγιξε τηλεθέαση 56,2% στις ηλικίες 18-24 και 40,9% στους άνδρες της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας.

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ στον ΑΝΤ1, διατήρησε τη δυναμική του, με ποσοστό 22,4%, μένοντας ωστόσο πίσω από την ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Μονοψήφια ήταν την ίδια ώρα τα ποσοστά τηλεθέασης του ALPHA, που προέβαλε τη σειρά «Το Σόι Σου» και το τηλεπαιχνίδι Divided που ακολούθησε.

Υψηλή τηλεθέαση και για το My Style Rocks

Σε επίπεδα πολύ πάνω από ότι μας έχει συνηθίσει και οι αποδόσεις του «My Style Rocks» το απόγευμα της Τετάρτης. Το show του ΣΚΑΪ απέσπασε μερίδιο 23,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, ήτοι 1.697.396 τηλεθεατές. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι σε γυναικείο κοινό, το «My Style Rocks» άγγιξε το 57,8%!

Την ίδια ώρα, το Still Standing, υποχωρούσε στα νεανικά κοινά σε ποσοστό 15,3%, ενώ 15,5% κατέγραφε η σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» που ακολουθούσε στον ΑΝΤ1.

Τέλος, το τηλεπαιχνίδι Deal απέσπασε μερίδιο τηλεθέασης 14,3% από τη συχνότητα του ALPHA. Ψηλά σε τηλεθέαση παρέμεινε παρά την θεαματική αύξηση των ποσοστών του My Style Rocks, ο «Τροχός της Τύχης». Η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 19,6%.