Με τη νέα χρονιά, η τάση γι’ ανανέωση της εµφάνισής µας είναι πιο έντονη από ποτέ. Ανανεωθείτε και προσθέστε µια νέα πινελιά στο στιλ σας!

Haircuts

2-SbFuY.jpg

Μια τάση που δείχνει να είναι πιο ισχυρή από ποτέ, δεν είναι άλλη από το french bob style. Είτε στο συµβατό µήκος είτε στην πιο τολµηρή εκδοχή του πολύ κοντού καρέ -στο ύψος των αφτιών-, θυµίζει τη δεκαετία του ’20 και τα flapper girls. Το modern shag είναι, επίσης, ένα από τα trends που θα κυριαρχήσουν µέσα στο 2020. Μαλλιά µε πολλά επίπεδα µετρίου µήκους και αφέλειες, layers και φράντζες. ∆είχνουν κοµψά και διαχρονικά, ιδανικά για όσες αγαπούν την κίνηση και τη ροµαντική διάθεση, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι αφέλειες, είτε αυστηρά κοντές είτε σε µήκος που ακουµπάνε τα φρύδια, χαρίζουν ένα πραγµατικά ξεχωριστό και τολµηρό look.

Haircolours

Μέσα από µια µεγάλη παλέτα χρωµάτων που επικρατούν αυτήν τη σεζόν, δε θα µπορούσε να λείπει το ginger και οι αποχρώσεις terracota, που συνθέτουν αναµφίβολα µια καθηλωτική εικόνα. Το butter cream blond είναι για όσες αγαπούν το απόλυτο chic ξανθό και χαρίζει στα µαλλιά ένα τέλειο εφέ. Για εσάς που δεν είστε έτοιµες για µεγάλες αλλαγές, οι ζεστές αποχρώσεις του καστανού, µε φυσικά ανοίγµατα στα µήκη, θα κάνουν τα µαλλιά σας να δείχνουν πιο σαγηνευτικά.

Hairstyle 

1-iD8bo.jpg

Το κλειδί για να µπορέσετε ν’ αναδείξετε το τέλειο αποτέλεσµα είναι η υγιής εικόνα των µαλλιών σας και το ιδανικό στιλιζάρισµα. Τα µαλλιά έχουν πάντα ανάγκη από ενυδάτωση, ώστε να µοιάζουν γεµάτα και αιθέρια και το χρώµα τους να φαίνεται πάντα λαµπερό.  Το wet look είναι το απόλυτο trend της σεζόν, που εντοπίστηκε σε πολλές εκθέσεις µόδας, δείχνοντας ένα πειθαρχηµένο look και παράλληλα, sexy. Τα ροµαντικά και ανάλαφρα χτενίσµατα θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι, µόνο που φέτος θα τα δούµε διακοσµηµένα µε pearl stickers και φυσικά, λουλούδια

Product of the month 

int-os-spr-cgp-fl-sessionlabel-saltspray-200-0816-p1-skp-hr.jpg

H επανάσταση στο styling έρχεται από τη σειρά OSIS+ Session Label της Schwarzkopf Professional. Για ατηµέλητο φυσικό look παραλίας ή για ν’ αυξήσετε τον όγκο στη ρίζα, το Salt Spray προσφέρει χαλαρό, ελαστικό κράτηµα, αναζωογονεί τα µαλλιά και χαρίζει επιµελώς ατηµέλητο look στη στιγµή.

yianni.jpg