Η Ευρυδίκη κατηγόρησε την συμπαίκτριά της στο My Style Rocks ότι φορά ρούχα fast fashion υποστηρίζοντας ότι είναι second hand. Η Κρίστεν το αρνήθηκε και εξαπέλυσε «πυρά» προς την Ευρυδίκη ότι μιλάει άσχημα πίσω από την πλάτη της.

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ μαζί της γιατί προχθές μου έστειλε ένα μήνυμα επί προσωπικού και σήμερα ούτε καλημέρα δεν μου είπε. Λέει ότι την κατηγορώ ότι φοράει ρούχα πολύ γνωστής εταιρίας και ότι το διατυμπανίζω παντού. Της είπαν να μου δείξει τις αποδείξεις, μου είπε ότι έχει και σταμάτησε τον διάλογο. Χρειάζεται και παρά χρειάζεται κουκλίτσα μου, θα πρέπει να έχεις αποδείξεις για να το τεκμηριώσεις. Δεν μου έδειξες κάτι και με κατηγόρησες. Με κατηγόρησες και μου πέταξες τη λάσπη γιατί στο διαδίκτυο δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Μιλάω εγώ πίσω από την πλάτη σου;», είπε η Ευρυδίκη, που έκανε το πλατό να κλαίει από τα γέλια στο gala του My Style Rocks.

Βίντεο από τον χαμό στο My Style Rocks

«Η υποκρισία είναι πολύ μεγάλη κι εδώ, όταν φεύγεις εσύ, πολλοί λένε για τις μπότες σου ότι είναι απάτη. Όταν θα λες ψέματα, θα μας βρεις όλους μπροστά. Μου έχουν στείλει άπειροι μηνύματα και μου λένε “τι ρόλο βαράς” και ότι είσαι τζαζλή. Κι εγώ λέω ότι μια χαρά είναι το κορίτσι και ότι εγώ είμαι μαζί της γιατί υπερασπίζεται αυτά που αγαπάει. Αν έχεις αποδείξεις να μου τις δείξεις, αλλιώς να μου ζητήσεις συγγνώμη. Κάθομαι και λέω ψέματα; Πες μου ένα ψέμα που είπα, μη με προκαλείς, μη με κάνεις έξαλλη. Έλα σε παρακαλώ, δεν θα κάτσω να σε γλείψω. Που είναι οι αποδείξεις που έχεις; Σε ρωτάω, που είναι οι αποδείξεις που έχεις;», πρόσθεσε η παίκτρια του My Style Rocks.