Ποιος παίκτης του «MasterChef» έκανε αυτές τις δηλώσεις; Μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής είχε προτάσεις αλλά δεν δούλεψε πουθενά και εξήγησε τον λόγο.

«Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει μετά το MasterChef. Ήταν όπως ήταν και πριν. Όταν βγήκα από το παιχνίδι είχα αρκετές προτάσεις και στην Αθήνα και εκτός Αθήνας. Δυστυχώς είχα θέματα με τα χαρτιά μου και όλο το καλοκαίρι πήγε χαμένο, δεν κατάφερα να δουλέψω πουθενά. Ήμουν τελείως παράνομος. Μικρός ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί. Αργότερα που κατάλαβα όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου απογοητεύτηκα μόνο που έχασα το χαμόγελό μου. Η μοναξιά με έκανε να χάσω το χαμόγελό μου. Η μοναξιά μακριά από την οικογένειά μου. Έχω 20 χρόνια να δω τη μητέρα μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό.

Στο MasterChef υπήρχε φλερτ και πέρασαν κάποιοι καλά… Δεν είναι κακό και μπράβο τους. Δεν λέω ονόματα. Εκεί ήμουν, γίνεται να μην το ήξερα; Εγώ ο Χρήστος και ο Παντελής ούτε που ασχοληθήκαμε με αυτό το κομμάτι, ούτε που μας ένοιαζε. Δημιουργήθηκαν 3-4 ζευγάρια» αποκάλυψε ο Ζαχίρ στην κάμερα του «Happy Day».