Ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, έβαλαν τις ποδιές του τελικού και τα δυνατά τους, έτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη, σε έναν συγκλονιστικό τελικό με στόχο το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του Έλληνα MasterChef.

Στην πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef, που παρακολουθήσαμε την Τρίτη το βράδυ, οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να ετοιμάσουν δύο πιάτα, με δύσο ζητούμενα, όπως τους είπε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι κριτές, λοιπόν, αφού δοκίμασαν και τα τέσσερα πιάτα, έβαλαν τις βαθμολογίες τους, τις οποίες θα ανακοίνωναν την επόμενη μέρα, δηλαδή χθες, στο δεύτερο μέρος του τελικού.

Στο χθεσινό δεύτερο μέρος του τελικού, οι δύο φιναλίστ του MasterChef, ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, σε μια δοκιμασία που θα έκρινε το ποιος θα ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού.

Σύμφωνα με το zappit.gr, κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας του τελικού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε πως με τον Σταύρο Γεωργίου έχουν κάνει συμφωνία για το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι τρεις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των δύο φιναλίστ, βαθμολόγησαν τις προσπάθειες και ετοιμάστηκαν για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Λίγο μετά τις 23:30, ξεκίνησε το live του τελικού, με τους τρεις κριτές και τους δύο φιναλίστ να βρίσκονται στην κουζίνα του MasterChef. Τα πράγματα φέτος ήταν τελείως διαφορετικά, καθώς λόγω του κορωνοϊού δεν υπήρχαν στο πλατό ούτε καλεσμένοι, αλλά ούτε και οι φετινοί διαγωνιζόμενοι που παραδοσιακά έδιναν το παρών στον μεγάλο τελικό.

Τελικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του MasterChef, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 24/30

Σταύρος Γεωργίου: 21/30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 30/30

Σταύρος Γεωργίου: 22/30

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 54/60

Σταύρος Γεωργίου: 43/60

 

Δείτε το βίντεο