Ένα από τα… θέματα που έχουν μονοπωλήσει το φετινό Masterchef, είναι η σχέση που έχουν αναπτύξει ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη. Οι δυο τους δρουν σαν ένα αγαπημένο ζευγάρι, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως χώρισαν με το που βγήκαν από το παιχνίδι. Αν και υπάρχουν νέα δημοσιεύματα που τους θέλουν ακόμα μαζί, κανείς δεν έχει… καταλάβει τι έχει συμβεί πραγματικά με τη Μαρία και τον Δημήτρη.

Πάντως, οι φωτογραφίες της Μαρίας που κυκλοφορούν από τη ζωή της έξω από το παιχνίδι δεν… δικαιώνουν τον Δημήτρη για αυτή την επιλογή, αν ήταν δική του βέβαια. Η νεαρή διαγωνιζόμενη είναι αρκετά εντυπωσιακή, με το fanpage της που έχει, όπως φαίνεται, επικοινωνία μαζί της, να ανεβάζει φωτογραφίες που θα σε αφήσουν με το… στόμα ανοικτό.

Κι αυτό γιατί η Μαρία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στο Masterchef. Στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει με την 21χρονη από την Κατερίνη να είναι εκτός σπιτιού, δείχνουν πως δεν θα… δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο, μετά τον Δημήτρη που γύρισε στην πρώην του όπως λένε οι φήμες. Εκτός κι αν ο Μπέλλος… εκτίμησε τη Μαρία και εκτός παιχνιδιού και έχουμε τελικά ανατροπή.

Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος μιλούν για τη σχέση τους