Μετά την επιστροφή της Μαριάννας στο παιχνίδι, είχαν μείνει δύο εισιτήρια ακόμη, τα οποία διεκδικούσαν ο Γιώργος και ο Ηλίας. Ο Γιώργος ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει το δεύτερο εισιτήριο καθώς το πιάτο αντιγραφής του πήρε τις καλύτερες κριτικές από τους κριτές.

Όμως εκεί που όλοι νόμιζαν ότι ο Ηλίας θα αποχωρούσε και το παιχνίδι θα συνεχιζόταν, ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Οι κριτές είπαν στον Ηλία πως θα έχει άλλη μία ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι και μπορούσε να καλέσει όποιον ήθελε από τον εξώστη, ώστε σε μία μονομαχία να του πάρει την θέση!
Αν και προκάλεσε ανοιχτά όποιον θέλει να κατέβει, κανείς αρχικά δεν έκανε το βήμα. Και πάνω που σκεφτόταν να φωνάξει τον Σταυρή, ο Δημήτρης Μπέλλος αποφάσισε να κατέβει και να τον αντιμετωπίσει!

Ο Μπέλλος είχε το πλεονέκτημα να διαλέξει ο ίδιος την δοκιμασία όπου επέλεξε ορισμένα προϊόντα για να φτιάξει ένα πιάτο. Στο τέλος ο Ηλίας πήρε εξαιρετικές κριτικές, καθώς του είπαν πως έκανε την καλύτερη προσπάθειά του στο παιχνίδι. Αυτό προκάλεσε μεγάλη αγωνία στον εξώστη και ιδιαίτερα στην Μαρία, που είχε γυρίσει την πλάτη της καθώς δεν μπορούσε να παρακολουθήσει το τι γινόταν από κάτω. Τελικά οι κριτές παρά το καλό πιάτο του Ηλία, κράτησαν τον Μπέλλο στο παιχνίδι και έτσι ο Ηλίας αποχώρησε.