Ο μάγειρας, που πρόσφατα αποκάλυψε που ξόδεψε τις 10.000 ευρώ από το Silver Award, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής με την έτερη παίκτρια του MasterChef 4 και σύντροφό του Μαρία Μπέη.

Πριν ξεκινήσουν όμως να μιλούν στην Κατερίνα Καραβάτου, η παρουσιάστρια θέλησε να σταθεί σε δηλώσεις του Δημήτρη Μπέλλου στο περιοδικό YOU. Σε αυτές, ο πρώην παίκτης του MasterChef 4 ανέφερε πως παίκτρια τον πλησίασε πριν μπουν στο σπίτι και του πρότεινε να παραστήσουν το ζευγάρι.

Το «σχέδιο» παίκτριας του MasterChef 4 που αποκάλυψε ο Δημήτρης

Όπως εξήγησε ο σεφ, που κατετάγη τελικά 5ος στο MasterChef 4, η εν λόγω παίκτρια του πρότεινε να δείξουν πως έχουν έρθει κοντά, όπως ο Πάνος με την Ασημίνα στον περσινό διαγωνισμό. Με τον τρόπο αυτό, έλεγε τότε η παίκτρια, θα «παίζουν» περισσότερο στην τηλεόραση.

«Μου λέει να σου φέρνω εγώ τοστάκια να το παίξουμε. Μεταξύ σοβαρού και αστείου μάλλον μου το ‘πε» σχολίασε ο Δημήτρης Μπέλλος στο πρωινό του Star, χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει το όνομα της παίκτριας του MasterChef 4 που του έκανε την πρόταση. «Δεν θα σας τα πω όλα, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές!».

Βίντεο: Η Μαρία «έδωσε» το όνομα της παίκτριας του MasterChef 4

«Δεν της βγήκε γιατί δεν ήθελα κιόλας. Της λέω “καλά θα δούμε” και το άφησα έτσι, δεν το πήρα στα σοβαρά. Είχε μια μεγάλη δόση αλήθειας απ’ ότι είδα γιατί μετά βγήκαν πολλές κακίες» σχολίασε επίσης ο Δημήτρης Μπέλλος. Αν και δεν αποκάλυψε το όνομα, στην ερώτηση αν ήταν η Μαριάννα η παίκτρια του MasterChef 4 που έκανε την πρόταση, το σχόλιο της Μαρίας ουσιαστικά επιβεβαίωσε την εικασία των παρουσιαστών του πρωινού.

Η αλήθεια είναι πάντως πως η Μαριάννα είχε μιλήσει με εκφράσεις που δεν ακούγονται στην ελληνική τηλεόραση, χαρακτηρίζοντάς τον «μ@@@@δουλο» και βλάκα, με αφορμή μια ψηφοφορία αποχώρησης στο MasterChef 4. Αν η επίθεση αυτή συνδέεται με τη σημερινή αποκάλυψη του Μπέλλου, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/masterchef-4-apokalypsi-dimitri-mpelloy-marianna