Γιώργος και Κώστας βρέθηκαν απέναντι στην κουζίνα του MasterChef 4, όταν η Μαρία επέλεξε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας και να σώσει τη Ντέμη που είχε λάβει τις περισσότερες ψήφους νωρίτερα, στην ψηφοφορία της μπλε ομάδας.

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο δυο παλιότερων διαγωνιζόμενων του MasterChef. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Πάνος Τόγιας επέστρεψαν στις κουζίνες του διαγωνισμού, αυτή τη φορά σε ρόλο κριτή και καλεσμένου σεφ.

Η ψηφοφορία που έβγαλε τον Γιώργο εκτός MasterChef 4
Αν και τα δύο πιάτα είχαν αρκετές αστοχίες, τελικά η ψηφοφορία των κριτών του MasterChef 4 ανέδειξε πως η ανοιγμένη μπαλοτίνα στο πιάτο του Γιώργου βάρυνε περισσότερο. Συνολικά, ο παίκτης έλαβε τέσσερα 6αρια και ένα 7αρι, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Κώστα.

«Κουράστηκα πάρα πολύ. Δεν είμαι παίκτης ψυχολογίας και τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν διάφορα μέσα στο σπίτι» είπε ο Γιώργος στους κριτές πριν αποχωρήσει. «Κλείστηκα στον εαυτό μου και στο δωμάτιο, δεν είχα δυνάμεις να μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι στρατηγικά» υποστήριξε πριν βγει από το σπίτι του MasterChef 4, ο Γιώργος.