Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η παρουσιάστρια συμμετέχει στο «Just the 2 of us» και αν και προσπαθεί με το τραγούδι δεν τα καταφέρνει αλλά είναι κάτι που γνωρίζει και η ίδια. Ο πρώην συμπαίκτης της στο σόου Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για την αποχώρησή του από το σόου αλλά και τις επιδόσεις των Σπυροπούλου – Σαμαρά.

Έχεις ξεχωρίσει κάποιο ζευγάρι, που να σου αρέσει ιδιαίτερα;
Είναι πολλά ζευγάρια, δεν είναι μόνο ένα, όπως ο Τάσος με την Κόνι, ο Άρης με την Έρρικα, ο Καραφώτης με τη Βίκυ.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει τραβήξει την προσοχή μεγάλης μερίδας κοινού με την ενδυματολογική άποψή του, αλλά και με τη συμπεριφορά του, οι οποίες σχολιάζονται κάθε φορά.
Ο Τρύφωνας είναι ένας χαριτωμένος άνθρωπος, έχει αυτογνωσία, γνωρίζει ότι δεν έχει καμιά φωνάρα και, μέσα από τις στυλιστικές του ιδιαιτερότητες, προσπαθεί να κάνει κάτι. Ο Τρύφωνας είναι χαριτωμένη προσωπικότητα, κι επειδή ο κόσμος δεν το έχει μόνο για τραγούδι το σόου, το έχει κι ως τι ατάκα θα πεις, τι θα φορέσεις, τον έχει πολύ ψηλά… Μαγκιά του, το παιδί να φτάσει μέχρι το τέλος. Καθένας έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα κι είναι σεβαστή. Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους και οι ετικέτες είναι για τα τετράδια. Αυτό το σόου είναι μια μικρή κοινωνία. Αν βάλεις τα 14 ζευγάρια, συν οι υπόλοιποι, οι τεχνικοί, είναι 50 άτομα. Σε μια τέτοια κοινωνία, υπάρχουν άνθρωποι έξυπνοι, ηλίθιοι, τολμηροί, φωνάρες, ταλαντούχοι, ατάλαντοι, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν διάφορες προσωπικότητες. Όπως για να συνδεθεί μια κοινωνία χρειάζεται τους πάντες, έτσι κι ένα σόου, που είναι η μικρογραφία μιας κοινωνίας, χρειάζεται όλες τις προσωπικότητες. Δεν έχω τίποτα με κανέναν άνθρωπο.

Πιστεύεις πως «μέσα» από τον Τρύφωνα υπάρχει μια «πολιτική» προς χάριν της τηλεθέασης;
Ούτε ξέρω αν υπάρχει ούτε μ’ ενδιαφέρει αν υπάρχει, εγώ βλέπω το αποτέλεσμα. Αν ο κόσμος τον ψηφίζει, ας τον φτάσει προς το τέλος, τι να κάνω; Το ήξερα από την αρχή ότι υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που δεν είχαν τα φωνητικά στάνταρ κάποιου Άρη, Τάσου ή Καραφώτη και με αυτήν τη λογική μπήκαν, δεν είναι όλοι φωνάρες. Έχει αυτογνωσία ο Τρύφωνας, δεν είναι κάνας χαζός. Αν ο κόσμος τον θέλει, ας τον πάει και στον τελικό.

Αυτό δεν είναι «άδικο», δεδομένου ότι κρίνεται η φωνή, οπότε κάποιος με ταλέντο αυτόματα «αδικείται»;
Αν θέλει κάποιος, όπως εγώ, που έχω μια αντικειμενικά καλή φωνή, όπως η Δέσποινα (Ολυμπίου), ας μην πηγαίναμε, ξέροντας τι υπάρχει, πολύ απλά είναι τα πράγματα. Πας για άλλο λόγο σ’ αυτό το σόου, το οποίο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σού αρέσει;
Ως τι;

Ως διαγωνιζόμενη στο συγκεκριμένο σόου.
Τι εννοείς αν μου αρέσει, σαν φωνή; Ξέρει και η κοπέλα ότι δεν έχει φωνή, το έχει πει χίλιες φορές και η ίδια, εγώ το λέω; Η φωνή που έχει… Της το έχουν πει χίλιες φορές στην επιτροπή ότι είναι ένα ωραίο κορίτσι… Πήγε κι εκείνη ν’ αγωνιστεί για να φτάσει πιο ψηλά. Όλη η επιτροπή το λέει ότι δεν έχει φωνή, δεν είναι κάτι που δεν το ξέρει η ίδια. Είναι ένας ήσυχος κι ευγενής άνθρωπος, μια καλή κουβέντα ανταλλάξαμε όσο ήμασταν στο σόου.