Η Ελένη Μενεγάκη λίγο καιρό πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της κρατάει καθημερινή επαφή μαζί τους και μέσω των social media.

Ποστάρει στιγμές από το πλατό αλλά και από την καθημερινότητά της στο σπίτι. Την Τρίτη μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι μόνο εκείνη φεύγει από την τηλεόραση και πως οι συνεργάτες τους θα παραμείνουν κανονικά στη δουλειά.

«Λοιπόν, για να μην γίνονται και μπερδέματα, επειδή το “θα μας λείψετε” το έχω ακούσει και άλλες φορές, η μόνη που βγαίνει εκτός είμαι εγώ. Τα παιδιά θα τα βλέπετε. Δεν ξέρω αν θα είναι στην ίδια εκπομπή, σε άλλες εκπομπές σε αυτό το κανάλι ή σε άλλο. Πάντως θα τα βλέπετε στην τηλεόραση, είμαι η μόνη που βγαίνει εκτός. Η παρέα βεβαίως σπάει αλλά τα παιδιά θα υπάρχουν. Απλά να το διευκρινίσω γιατί επειδή το ακούω κάθε φορά και λέω πρέπει να το διορθώσω κάποια στιγμή. Δεν θέλω να νομίζουν ότι επειδή φεύγω εγώ, φεύγουμε όλοι. Μόνο εγώ φεύγω, όλοι οι άλλοι εδώ θα ναι», εξήγησε.

Το πρωί της Τετάρτης πόζαρε χαλαρή στον κήπο της και «ανέβασε» τη φωτογραφία στο instagram καλημερίζοντας τους followers της.