Ο Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, λίγο πριν από την Ανάσταση ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος και μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Το ρεπορτάζ χθες ανέφερε πως ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν σε σοβαρή κατάσταση η οποία όμως κρινόταν ελεγχόμενη. Σήμερα, με ανάρτησή του στα social media ο Ανδρέας Γεωργίου, σεναριογράφος της σειράς 8 Λέξεις στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ανατρέπει την όλη εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα και γίνεται αγγελιοφόρος καλών ειδήσεων. Ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο Παρτσαλάκη είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μας νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον.

Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε στεφανιογράφημα, και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ».