Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε… καραντίνα, ο κόσμος μένει στο σπίτι του και η καθημερινότητα όλων έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό. Αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε αυτή την περίοδο, είναι να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο σαγηνευτικό από μία γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και τιμά τη φυσική της ομορφιά. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα που μένετε στο σπίτι σας, για να επιστρέψετε στην κανονικότητα σε λίγο καιρό, πιο φρέσκες, ανανεωμένες και λαμπερές από ποτέ!

Μεγαλώστε τα φρύδια σας

2-8KeRz.png

Τα πυκνά, φυσικά φρύδια έχουν κάνει εδώ και καιρό δυναμικό comeback και η μόδα του τέλειου και λεπτού σχήματος μας έχει αποχαιρετίσει. Τώρα, όσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα τόσο το καλύτερο! Αφήστε τα να μεγαλώσουν φυσικά και αν θέλετε να τα βοηθήσετε ακόμη περισσότερο, μπορείτε να εφαρμόζετε με ένα βουρτσάκι λίγο καστορέλαιο καθημερινά, για ακόμη πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Φυσικές βλεφαρίδες

1-1DW2c.jpg

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών, που αγαπούν τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τώρα είναι η στιγμή, που πρέπει να κάνετε μία παύση και να τους δώσετε την ευκαιρία να «ξεκουραστούν». Παράλληλα, στην αγορά υπάρχουν πολλά serums ειδικά για τις βλεφαρίδες, που μπορείτε να τα παραγγείλετε online. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που περνάτε στο σπίτι και δώστε τους ένα καλό boost και ποιος ξέρει, ίσως σας αρέσουν έτσι πολύ περισσότερο…

Πείτε «όχι» στη θερμότητα

4-pYLj9.jpg

Εκ των πραγμάτων αυτό το διάστημα δεν περνάμε χρόνο εκτός σπιτιού. Οπότε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζετε να ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας εργαλεία θερμότητας σε καθημερινή βάση. Είτε έχετε ίσια, είτε σγουρά, είτε σπαστά μαλλιά, αφήστε τα στο φυσικό τους και περιποιηθείτε τα σε βάθος, τώρα που έχετε τον χρόνο. Οι μάσκες και τα hair oils είναι οι σύμμαχοί σας!

Break από τα βαμμένα νύχια

1-84bQD.jpg

Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες, από την ημέρα που ξεκίνησε η καραντίνα και οι περισσότερες από εμάς, αναγκαστήκαμε να βγάλουμε μόνες μας στο σπίτι την ημιμόνιμη βαφή ή το gel από τα άκρα μας. Η επιβάρυνση ήδη είναι μεγάλη, από τη στιγμή που δε μπορέσαμε να επισκεφτούμε το αγαπημένο μας beauty salon για τη συγκεκριμένη διαδικασία και δε χρειάζεται να τα ταλαιπωρήσετε κι άλλο. Πείτε «όχι» στα βαμμένα νύχια αυτό το διάστημα και θα τα δείτε να μεταμορφώνονται μέρα με τη μέρα.

Σωστή ενυδάτωση

5-8039C.jpg

Μεγαλώνοντας, το δέρμα μας χάνει σταδιακά τη φυσική ελαστικότητά του και αυτό δυσκολεύει την είσοδο νερού στα κύτταρα. Έτσι, το δέρμα αφυδατώνεται πιο γρήγορα και γίνεται ξηρό, κάτι που φυσικά δεν το θέλουμε. Αυτό το διάστημα δεν υπάρχει δικαιολογία. Βάλτε και πάλι στη ζωή σας το νερό και τα οφέλη τόσο για τον οργανισμό σας, όσο και για την εξωτερική σας εμφάνιση θα είναι τεράστια.

Μην παραμελείτε την skincare routine σας

natural.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από ένα λαμπερό και καλά ενυδατωμένο δέρμα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ακολουθήσετε ευλαβικά τη skincare routine σας, χωρίς παραλείψεις. Ξεκινήστε με καθαρισμό, συνεχίστε με toner, προχωρήστε στο serum και ολοκληρώστε την περιποίησή σας με την ενυδατική προσώπου και την κρέμα ματιών. Λίγα λεπτά είναι αρκετά και θα κάνουν τη διαφορά.

Καλός ύπνος

10.jpg

Απολαμβάνοντας έναν ποιοτικό ύπνο αυξάνουμε τις πιθανότητες να έχουμε μια υγιή, δραστήρια ζωή, γεμάτη ευεξία. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα σταθερό ωράριο, όσο είναι αυτό εφικτό και τώρα που έχουμε τον χρόνο, να κοιμόμαστε ακόμη περισσότερο. Μην ξεχνάτε, ο σωστός ύπνος, είναι ευεργετικός τόσο για την ψυχική μας υγεία, όσο και για την εμφάνισή μας.