Η Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη τη νέα σεζόν.

Τα δημοσιεύματα και τις φήμες που σε θέλουν επίδοξη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη πώς τα εισπράττεις; Πώς αντιδράς;

Τα διαβάζω κι εγώ. Η Ελένη Μενεγάκη είναι άνθρωπος της καρδιάς μου. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα. Μια πολύ λαμπερή γυναίκα που έχει να δώσει ακόμη πολλά. Την ευχαριστώ που άνοιξε την πόρτα της και την καρδιά της και την εκπομπή της, και έχουμε πει πολλά. Η Ελένη Μενεγάκη έχει χιλιόμετρα καριέρας. Θεωρώ λοιπόν πολύ άσχημο αυτό που λέγεται και γράφεται. Δεν αξίζει ούτε στην Ελένη Μενεγάκη ούτε σε μένα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια σχολή από μόνη της., εγώ ξεκινώ τώρα. Δεν είμαι αντικαταστάτρια κανενός. Ο καθένας είναι αναντικατάστατος. Εύχομαι λοιπόν στην Ελένη το αστέρι της να λάμπει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

Πάμε λοιπόν στη νέα εκπομπή, «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» . Τι έρχεται στις οθόνες μας;

Στις οθόνες έρχεται η Αντελίνα και ό,τι είναι η Αντελίνα. Δεν έκρυψα ποτέ ότι αγαπώ το ζωντανό, όμως η εκπομπή θα είναι μαγνητοσκοπημένη. Με το που άκουσα την πρόταση μου έκανε αμέσως κλικ. Θα έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τον κόσμο. Εκτός στούντιο. Στον δρόμο, στα σπίτια των τηλεθεατών. Με γυρίσματα, που ξεκίνησαν ήδη, επτά ημέρες την εβδομάδα. Θέλω να γνωρίσω τον κόσμο, να τον αγκαλιάσω, να είμαστε μαζί και να πούμε τα πάντα. Θα δείτε αληθινή επαφή χωρίς φτιασιδώματα.

Η εκπομπή θα έχει γέλιο, συγκίνηση και πολλά παιχνίδια, από τα οποία θα προκύπτουν και χρηματικά έπαθλα, τα οποία θα δίνονται εκείνη την ώρα. Θα ξεκινάω λοιπόν από μια περιοχή κάνοντας βόλτες. Θα μιλάω με τον κόσμο. Στη συνέχεια θα χτυπάω τυχαία κάποιο κουδούνι και θα επισκέπτομαι μια οικογένεια. Θα τα συζητάμε όλα. Και τα προβλήματα. Οτιδήποτε θα έλεγα αν δεν υπήρχαν κάμερες, το λέω και τώρα. Οτιδήποτε μου φέρει το άνοιγμα μιας πόρτας είναι καλοδεχούμενο. Η εκπομπή δεν είναι στημένη, ούτε έχει σενάριο.