Όταν μιλάτε για την πρωινή ρουτίνα σας, συχνά  αναφέρεστε σε αυτά που κάνετε μόλις σηκωθείτε. Στο πρωινό scrub, στην ενυδατική σας και φυσικά στην κρέμα ματιών. Επιλέγοντας μια διαφορετική προσέγγιση ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εντάξετε σε αυτές τις δυο μαγικές λέξεις τα τρόφιμα που καταναλώνετε, στον διαλογισμό που οφείλετε να κάνετε ή ακόμη και τον τρόπο που λέτε καλημέρα σε αυτούς που αγαπάτε. Στη διαδικασία της αλλαγής ένας σίγουρος σύμμαχός σας θα αποτελέσουν τα motivational podcasts. Χωρίς να «απαιτούν» τη φυσική παρουσία σας στην οθόνη του κινητού, μπορούν να γίνουν η τέλεια συντροφιά που θα σας κρατήσει μακριά από τη χρήση των social media με το που ξυπνήσετε.  Μπορείτε να τα ακούτε από την πρώτη στιγμή που σηκώνεστε.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε 4 επιλογές podcasts που θα συμπληρώσουν κάθε πρωινή ρουτίνα και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την ημέρα σας δυναμικά και αισιόδοξα!

Naked with Catt Sadler

podcasts-morning-naked-with-catt-sadler.jpg

Γνωστή για τη δουλειά της ως ρεπόρτερ στο E! News η Catt Sadler αποτελεί μια πραγματική έμπνευση για όλες τις γυναίκες. Διατηρώντας πάντα το δημοσιογραφικό πνεύμα και με την ευρηματικότητά της να αποτελεί το μεγαλύτερο προσόν της, δημιούργησε το “Νaked with Catt Sadler” μια σειρά από podcasts αφιερωμένα σε όλα όσα θα σας αλλάξουν τη μέρα. Μέσα από αληθινές συνεντεύξεις και με το μότο dream big καθώς και τη θηλυκή ψυχολογία να αποτελούν τα δικά της top topics είναι βέβαιο πως κι εσείς θα τη λατρέψετε! Μάλιστα, σε ένα από τα πρώτα επεισόδιά της είχε καλεσμένη τη μοναδική Jennifer Lawrence κάνοντας μαζί της μια ιδιαίτερα ευχάριστη συζήτηση.

The Goop Podcast

podcasts-morning-the-goop-podcast.jpg

Η εφευρετική Gwyneth Paltrow και η Elise Loehnen μέσω του The Goop Podcast συνομιλούν με τους κορυφαίους στοχαστές, τους πολιτικούς μετασχηματιστές και τους επιχειρηματίες που πετυχαίνουν να δημιουργήσουν νέες συνθήκες που τους εξυπηρετούν. Με θεματολογία που αγγίζει την καθημερινότητα και με το stress, την ισορροπημένη ζωή καθώς και την ενδυνάμωση των γυναικών να αναλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι βέβαιο πως κι εσείς θα ανακαλύψετε τη δική σας δύναμη. Μην ξεχνάτε πως οτιδήποτε αγγίζει η Mrs. Paltrow αποτελεί ένα στοιχείο από το μέλλον που έρχεται στο σήμερα. Τόσο απλά.

#ΣΤΥΛ με την Κορίνα Βρούσια

morning-podcasts-korina-vrousia.jpg

Υπάρχουν μερικές γυναίκες με αιθέρια ύπαρξη. Είναι αυτές που παρατηρείτε στον δρόμο και αναρωτιέστε πώς πετυχαίνουν με περισσή δεξιοτεχνία να είναι τόσο απέριττα υπέροχες. Η beauty blogger Κορίνα Βρούσια είναι μια από αυτές και το αποδεικνύει με κάθε της βήμα. Η σειρά των podcasts που ξεκίνησε να δημοσιεύει με καλεσμένους διακεκριμένους Έλληνες αποτελεί την έμπνευση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την κάθε μέρα σας. Συζητώντας με διαφορετική προσέγγιση κι έχοντας ως κύριο άξονά της τον άνθρωπο αποτελεί την τέλεια επιλογή για όλους εσάς που χρειάζεστε ένα boost που θα σας πάει παρακάτω. Λατρέψαμε το podcast με τον λατρεμένο Λάκη Γαβαλά, οπότε σπεύστε να το ακούσετε κι εσείς!

The Brendan Show

morning-podcasts.jpg

Ο Brendan Burchard είναι ένας lifecoach ή με απλούστερα λόγια είναι ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την ημέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Με το “The Brendan Show” θα αφήσετε όλες τις αμφιβολίες σας στην άκρη και θα δομήσετε την αυτοπειθαρχία αλλά και την παραγωγικότητά σας, βρίσκοντας το κίνητρο να πετύχετε όλα όσα θέλετε. Όποιο και αν είναι το θέμα με τον οποίο «παλεύετε» υπάρχει αναμφίβολα ένα επεισόδιο για εσάς. Έτσι, αν έχετε μια μεγάλη μέρα μπροστά σας τότε με αυτό τον τρόπο θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Άλλωστε, δεν αποτελεί τυχαία μια από τις top προτάσεις του Forbes.