Ένα όμορφο hairstyle μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας κρατήσει κομψές και στιλάτες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πολλές φορές μάλιστα τα πιο ανεπιτήδευτα hairstyles μπορούν να χαρίσουν πολλούς πόντους elegance στο στιλ σας. Εμείς συγκεντρώσαμε λοιπόν τα πιο hot χτενίσματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου της ομορφιάς αυτήν τη στιγμή, είναι ιδανικά για κάθε μήκος μαλλιών και μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς αυτήν την περίοδο για να φτιάξετε τη διάθεσή σας στις εξόδους σας ή στο γραφείο και να σας δείτε και πάλι πιο περιποιημένες από ποτέ και με αέρα fashionista!

California Dreaming

82545600-2834691783264533-2608368281837931286-n.jpg

Image Source: @ortalelimeleh1

Μπορεί τα beach waves να αργούν να φτάσουν ακόμη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να κάνετε και τώρα μερικές επιμελώς ατημέλητες μπούκλες από τα χέρια του hairstylist σας. Φυσικά, μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε τις δικές σας μπούκλες στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο και ψεκάζοντας με πολλή λακ. Προαιρετικά, για μεγαλύτερη διάσταση και κίνηση στα μαλλιά, μεταφέρετέ τα όλα προς τη μία πλευρά και είστε έτοιμες!

Hair back

82875103-799010340579424-8432964694537316269-n.jpg

Image Source: @thezoereport

Θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας χτένισμα για τo γραφείο για τις μέρες εκείνες που θέλετε να είστε κομψές αλλά ταυτόχρονα είναι και stylish προσδίδοντάς σας έναν αέρα fashionista! Ιδανικό για όσες από εσάς έχετε μακρύ καρέ και φυσικό ίσιο μαλλί. Αρκεί να εφαρμόσετε πάνω τους ένα ειδικό προϊόν κατά της θερμότητας και στη συνέχεια να τα στεγνώσετε πολύ καλά. Έπειτα, κάντε τη χωρίστρα στο κέντρο και πάρτε από την κάθε πλευρά από μια τούφα, πηγαίνοντάς τες τελικά προς τα πίσω και αφήνοντας τα υπόλοιπα κάτω.

Hair clips

hair-clip.jpg

Για τις bad hair days που όμως θέλετε να είστε λαμπερές και προσεγμένες, αυτό το hairstyle που θα περιλαμβάνει και μερικά hair clips είναι ιδανικό για εσάς. Πιάστε απλώς τα μαλλιά σας σε έναν ψηλό, ατημέλητο κότσο ή σε μια χαμηλή αλογοουρά και προσθέστε στο λαστιχάκι ένα statement hair clip που θα απογειώσει το χτένισμά σας στο λεπτό και θα σας χαρίσει αέρα fashionista. Προαιρετικά τραβήξτε μερικές τούφες δεξιά και αριστερά για να δώσετε την εντύπωση ότι είναι πιο αυθόρμητο το hairstyle σας.

Low ponytail

unnamed-NKyQo.jpg

Ιδανικό χτένισμα για εκείνες τις ημέρες που δεν έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας, αλλά μερικά μόνο λεπτά πριν βγείτε από το σπίτι και κατευθυνθείτε στο γραφείο ή σε άλλες υποχρεώσεις. Είτε έχετε ίσια είτε σγουρά μαλλιά, πιάστε τα χαμηλά σε μια αλογοουρά, ακριβώς στο ύψος του λαιμού σας και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι. Ωστόσο, για να μη φαίνεται, γυρίστε μια τούφα γύρω από το λαστιχάκι και σταθεροποιήστε τη με μια φουρκέτα ή κάποιο τσιμπιδάκι. Προαιρετικά, μπορείτε να τους χαρίσετε όγκο εφαρμόζοντας λακ ή κάποιο gel.

Slicked Back

78dfa7f7ea6cea6a217bb8355d263ffc.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τα wet hair που πρέπει να δοκιμάσετε για οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας σε οποιαδήποτε έξοδό σας, αφού πρόκειται για ένα χτένισμα με απόλυτα fashionable αέρα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αρκετή ποσότητα ενός τζελ μαλλιών με μεγάλη διάρκεια για να τα πάτε όλα προς τα πίσω και να μείνουν εκεί στη θέση τους όλη μέρα και όλο το βράδυ. Ολοκληρώστε με λακ και είστε πανέτοιμες για όπου κι αν βρεθείτε!