Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στο Instagram, όπου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Κέντρο Αθηνών ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας.

Οικονομόπουλος: Το τέλος των εμφανίσεων, η Πάολα και η μείωση μισθού

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν με την αιφνίδια απόφαση του τραγουδιστή να σταματήσεις τις εμφανίσεις του. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών είχαν κάνει μία αιχμηρή ανάρτηση αναφερόμενοι στον Νίκο Οικονομόπουλο και στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία», είχαν γράψει χαρακτηριστικά.

 

Τώρα με τη σειρά τους, έδωσαν τη δική τους απάντηση στους εργαζόμενους οι στενοί συνεργάτες του τραγουδιστή:

«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο «Νίκος» γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο.

Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του.

Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι’ αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια.
Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς. Νίκο σε αγαπάμε! Η ομάδα σου».