Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να χώρισε πρόσφατα με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, ωστόσο η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της και αυτός είναι και ο λόγος που ταξίδεψε στην Αμερική.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Ελένη έχει αναπτύξει μια τρυφερή φιλία με τον γνωστό Dj και τραγουδιστή, Claydee.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, όταν βρίσκουν την ευκαιρία και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Πρόσωπα από το στενό κύκλο της τραγουδίστριας κάνουν λόγο για μια ξεχωριστή σχέση στη ζωή της.

Ο 34χρονος μουσικός παραγωγός, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο τραγούδι “Loquita”, την έχει βοηθήσει να διαχειριστεί αυτό το μεταβατικό στάδιο της ζωής της και της εμπνέει ασφάλεια.

Βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουν που μπορεί να οδηγήσει αυτή τη συναναστροφή! Η φιλία τους είναι ιδιαίτερη και ο ένας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του άλλου, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα και ο Claydee αντιλαμβάνονται τη δυσκολία των περιστάσεων αυτή τη στιγμή, που έχουν να κάνουν με τον χωρισμό της από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.