Το SuperBowl 2020 πραγματοποιήθηκε μόλις χθες στο Hard Rock Stadium του Miami Gardens εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν εκεί για να περάσουν όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Φυσικά, τα μάτια όλων ήταν στραμμένα τόσο στη Shakira όσο και στη Jennifer Lopez, οι οποίες εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή χορεύοντας και τραγουδώντας μερικές από τις επιτυχίες τους που άφησαν εποχή κι εξακολουθούν να ακούγονται μέχρι και σήμερα από τους φάνς τους -και μη. Μάλιστα, η τελευταία εμφανίστηκε και μαζί με τη μικρή της κόρη κι ερμήνευσαν μαζί το Let’s Get Loud ξεσηκώνοντας το κοινό που πήγε εκεί για να τους παρακολουθήσει.

Επειδή όμως πάντα παρατηρούμε τις εμφανίσεις των stars σε κάθε πολυσυζητημένο event, δε μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστες τις απίθανες μπούκλες της JLo που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς του όλου look της κι έκαναν τις απανταχού θαυμάστριές της αλλά και beauty editors του πλανήτη να πάρουν φωτιά και να αποκωδικοποιήσουν το πώς τις δημιούργησε. Εμείς λοιπόν αποφασίσαμε να σας αποκαλύψουμε όλα τα απαραίτητα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε μόνες σας τις πολυπόθητες μπούκλες της που επιμελήθηκε ο hairstylist της Chris Appleton.

05-jennifer-lopez-super-bowl-halftime-show-2020-billboard-1548.jpg

Step 1: Λούστε τα μαλλιά σας

Το πρωταρχικό βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν κάνετε οποιαδήποτε άλλη κίνηση για να φτιάξετε τις μπούκλες σας είναι να λούσετε τα μαλλιά σας, ώστε να είναι φρέσκα κι έτοιμα για styling. Ωστόσο, εάν δεν έχετε τον χρόνο, μπορείτε πολύ απλά να ψεκάσετε στις ρίζες σας dry shampoo που θα τα φρεσκάρει στη στιγμή. Μόλις τελειώσετε με αυτό, στεγνώστε τα πολύ καλά είτε ανάποδα είτε κανονικά, για να μην τα κάψετε αργότερα με τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τα curly hair σας αλά JLo.

Step 2: Δημιουργήστε τις μπούκλες σας

Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, για να δημιουργήσει αυτές τις μοναδικές μπούκλες τις ετοιμάζει σε δύο φάσεις. Αρχικά, παίρνει ένα ψαλίδι για μπούκλες που είναι πιο λεπτό για να ξεκινήσει να δίνει μορφή στα μαλλιά, ενώ στη συνέχεια, τις χτενίζει και παίρνει ένα άλλο εργαλείο για μπούκλες που έχει μεγαλύτερο πάχος ώστε να αποκτήσουν όγκο και να προκύψει αυτό το σέξι αποτέλεσμα και να κινούνται όσο χορεύει.

img-8651.jpg
Image Source: Courtesy of Chris Appleton

Step 3: Το μυστικό του hairstylist της

Φυσικά, από ένα τέτοιο look δε μπορεί να απουσιάζει και το μυστικό του hairstylist της που όπως αποκάλυψε βρίσκεται στις ρίζες των μαλλιών που χρειάζονται εξίσου προσοχή με το υπόλοιπο μήκος. Πιο συγκεκριμένα, βάζει μερικά clips στις ρίζες και φρεσκάρει τα μαλλιά στο κάτω μέρος με κρύο αέρα από το πιστολάκι. Με αυτό το tip προσδίδει περισσότερο όγκο και ταυτόχρονα τα βοηθάει να μείνουν στη θέση τους για ώρες, καθώς ο κρύος αέρας «κλειδώνει» το αποτέλεσμα.

img-8656.jpeg
Image Source: Courtesy of Chris Appleton

Step 4: Ψεκάστε με λακ

Αφού ολοκληρώσατε με το προηγούμενο βήμα, θα πρέπει να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα και με κάποια προϊόντα για να του δώσετε διάρκεια. Ψεκάστε λοιπόν όλα σας τα μαλλιά με λακ για δυνατό κράτημα και αφήστε τα έτσι για μερικά λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί πολύ καλά από την τρίχα το προϊόν. Εναλλακτικά, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε κάποιο gel μαλλιών, και ειδικά στις άκρες, για να αποφύγετε την ξηρότητα που προκαλεί η λακ. Η επιλογή είναι δική σας!

Ωστόσο, ο Chris Appleton έδωσε μεγάλη βάση στην υγρασία του Miami που θα μπορούσε να επηρεάσει αρκετά τη διάρκεια του χτενίσματος της Λατίνας σταρ. Εφάρμοσε λοιπόν σε όλο το μήκος των μαλλιών ένα hardcore serum που λειαίνει την τρίχα και παράλληλα βάζει ένα αδιάβροχο «στρώμα» σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών για να προστατεύονται από την υγρασία.